vídeo de la setmana

dimecres, 25 de setembre del 2013

Què és la webquest?

Una webquest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Generalment, es tracta d'una pàgina que proposa als participants una història suggeridora per tal que aconsegueixin una sèrie d'informacions en unes pàgines d'Internet concretes, extraient les seves conclusions a partir del treball cooperatiu. Els objectius són combinar els continguts curriculars amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'aula, en un aprenentatge de descobriment guiat. També es podria dir que és una unitat didàctica que planteja als alumnes una feina o resolució d'un problema interessant i motivador i un procés de treball col·laboratiu basat principalment en recursos existents a Internet.
 Aquest text a sigut extret de viquipèdia (http://ca.wikipedia.org/wiki/Webquest) així com el video insertat en aquesta entrada és de la pàgina edu356.cat

  Edu3.cat


Per poder inserir aquest vídeo al blog, vaig entrar al enllaç proporcionat pel professor (http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=47278),desprès vaig clicar on posaba 'embedir' i va apareixer un codi que es el que s'ha de copiar i enganxar a l'etrada del blog a la part HTML. finalment es canviaràm les mides per tal de que el video quedi bé al blog.

Google drive

El passat dilluns a classe de GTIC ens van ensenyar com utilitzar el Google drive, una eina que permet desar,editar,comentar i publicar documents on-line en grup o de manera privada sense necessitat de quedar a l'hora de realitzar-lo. Drive apota funcions similars a drpobox ja que permet guardar tot tipus de documents
A continuació possaré els enllaços dels documents del treball: Word, Presentació i formulari.





Per inserir el document de text a l'entrada de blog, vaig anar al mateix document on em de clicar a 'fitxer', després hem d'anar on posa 'publicar al web'. un cop fet això copiarem el codi que hi ha on posa 'insereix el codi' a l'entrada del blog i finalment l'inserirem on posa HTML. Si veiem que la mida es molt gran les canviarem per unes mesures adequades com són 500x500 i ja haurém publicat la activitat.




Per publicar aquesta presentació es seguiràn els mateixos passos pero amb la diferència que les mesures de la presentació es podran canviar directament abans de copiar el codi a l'entrada, les mesures seràn les mateixes ja que estem parlant d'unes mesures estandars.




Per publicar el formulari em de clicar on posa 'fitxer', després on posa 'insereix', tot seguit s'obrirà una pestanya on sortirà el codi HTML que haurem d'inserir a l'entrada. També sortiràn les mesures que les haurem de modificar, unes bones mesures aquest cop seràn de 400x300.

dimecres, 18 de setembre del 2013

Primer contacte amb el blog

Hola, em dic Andrea i sóc estudiant de 1er any d'educació infantil de l'Universitat Blanquerna.
 Avui a classe de GTIC hem tingut el primer contacte amb el blog, hem hagut de crear-ne un on publicaré tot o que farem a aquestes classes. L'objectiu d'aquest blog es utilizar-lo de forma correcte i que serveixi de guía per tot aquell que ho volgui llegir. El visitaré amb freqüència per tal de tenir-lo al dia i poder contestar a posibles comentaris. Aquí comença el meu camí com educadora d'infants.