vídeo de la setmana

dimecres, 25 de setembre del 2013

Google drive

El passat dilluns a classe de GTIC ens van ensenyar com utilitzar el Google drive, una eina que permet desar,editar,comentar i publicar documents on-line en grup o de manera privada sense necessitat de quedar a l'hora de realitzar-lo. Drive apota funcions similars a drpobox ja que permet guardar tot tipus de documents
A continuació possaré els enllaços dels documents del treball: Word, Presentació i formulari.





Per inserir el document de text a l'entrada de blog, vaig anar al mateix document on em de clicar a 'fitxer', després hem d'anar on posa 'publicar al web'. un cop fet això copiarem el codi que hi ha on posa 'insereix el codi' a l'entrada del blog i finalment l'inserirem on posa HTML. Si veiem que la mida es molt gran les canviarem per unes mesures adequades com són 500x500 i ja haurém publicat la activitat.




Per publicar aquesta presentació es seguiràn els mateixos passos pero amb la diferència que les mesures de la presentació es podran canviar directament abans de copiar el codi a l'entrada, les mesures seràn les mateixes ja que estem parlant d'unes mesures estandars.




Per publicar el formulari em de clicar on posa 'fitxer', després on posa 'insereix', tot seguit s'obrirà una pestanya on sortirà el codi HTML que haurem d'inserir a l'entrada. També sortiràn les mesures que les haurem de modificar, unes bones mesures aquest cop seràn de 400x300.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada