vídeo de la setmana

dimecres, 25 de setembre del 2013

Què és la webquest?

Una webquest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Generalment, es tracta d'una pàgina que proposa als participants una història suggeridora per tal que aconsegueixin una sèrie d'informacions en unes pàgines d'Internet concretes, extraient les seves conclusions a partir del treball cooperatiu. Els objectius són combinar els continguts curriculars amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació a l'aula, en un aprenentatge de descobriment guiat. També es podria dir que és una unitat didàctica que planteja als alumnes una feina o resolució d'un problema interessant i motivador i un procés de treball col·laboratiu basat principalment en recursos existents a Internet.
 Aquest text a sigut extret de viquipèdia (http://ca.wikipedia.org/wiki/Webquest) així com el video insertat en aquesta entrada és de la pàgina edu356.cat

  Edu3.cat


Per poder inserir aquest vídeo al blog, vaig entrar al enllaç proporcionat pel professor (http://www.edu3.cat/Edu3tv/Fitxa?p_id=47278),desprès vaig clicar on posaba 'embedir' i va apareixer un codi que es el que s'ha de copiar i enganxar a l'etrada del blog a la part HTML. finalment es canviaràm les mides per tal de que el video quedi bé al blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada