vídeo de la setmana

dimarts, 19 de novembre del 2013

Scoop.it i twitter

A classe de GTIC hem treball amb dos eines, són utilitzades diàriament arreu del món. Aquestes eines són el Scoop.it i el twitter.

Scoop.it és un sistema que ens permet compartir el contingut que trobem o ens sembli útil a la xarxa. El terme que s'empra per definir aquesta activitat és el de “curació de continguts”. Prové de l'anglès, “content curation”, i si ho apliquem al món d'Internet i els mitjans socials consisteix en el procés de filtrar, agrupar i compartir tota la informació sobre un tema.

Informació extreta del blog El camí cap a l'educació-María torralbo

Al entrar a scoop.it primer vaig haver d'enregistrar-me, un cop dins buscar un tema que t'agradi, en el meu cas la psicomotricitat a educació infantil, i et surten tots els articles o notícies sobre el tema escollit, un cop fet això els que més t'agraden els pots contestar.

El twitterTwitter és un servei de microblogging que permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters per mitjà del mateix web de Twitter, SMS, missatgeria instantània. Aquestes actualitzacions es mostren a la pàgina de perfil de l'usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l'opció de rebre-les. L'usuari original pot restringir el seguiment d'aquests missatges només per part dels membres del seu cercle d'amics, o permetre el seu accés a tots els usuaris, que és l'opció per defecte.

Informació extreta de Viquipèdia

Per posar el scoop.it i el twitter al meu blog vaig haver de buscar un gadget d'imatge i omplir tots els paràmetres com es mostra a continuació:

                                                                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada