vídeo de la setmana

dimarts, 3 de desembre del 2013

Wikipedia, cites i editor d'imatges

El 2/12/2013 a classe de GTIC vam treballar diverses coses, com per exemple retornar a la viquièpdia una mica del que hem agafat. Aquesta tasca consistia en anar a wikipedia, triar un tema i escrire-hi una mica d'informació complementària.

 A continuació us adjunto el tros que el meu grup vam afegir al tema "Dent":

Per fer-ho vam entrar a viquipèdia i vam triar un tema, un cop ens va sortir la pàgina on parlava sobre la dent, adalt a la dreta hi ha una sèrie de pestanyes. Una d'elles posava modifica, vam prèmer i tot seguit vam afegir la nova informació:






















Desprès hi havía una paraula que podia resultar una mica difícil i vam decidir enllaçar-la fent que quan piquessim amb el ratolí marxes cap a una altre pàgina on estaba explicada la paraula en concret:






















Per últim vam posar la referència de la pàgina web d'on havím extret la informació, per fer-ho vam anar a la barra d'adalt i on posa "més" es va desplegar un llistat i una paraula era referències al clicar només vam haver de posar l'enllaç de la pàgina web i ja estava tot fet!





















 La segona tasca que vam realitzar va ser aprendre a fer cites i referències amb el word. vam fer un seguit de cites diferents des de llibres fins a entrevistes. El resultat va ser el següent:






Per últim vam treballar l'editor d'imatges pickmonkey, on el últims minuts vam agafar una foto qualsevol i la vam anar editant. Va ser una gran experiència.
Aquí us deixo l'enllaç d'aquest editor:
http://www.picmonkey.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada